Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-Bonengoulash recept
Tomaten-Bonengoulash recept

Tomaten-Bonengoulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten en snijd ze grof. Pel de ui en snijd hem in ringen. Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken. Dep het vlees droog en snijd het in blokjes. Verhit de olie in een pan. Bak het vlees in porties rondom krachtig aan. Breng op smaak met zout en peper. Bak de ui kort mee. Fruit de tomatenpuree mee. Voeg de aardappels en de tomaten toe. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Giet er 500 mililiter water bij en laat het afgedekt ca. 1 uur en 30 minuten smoren. Maak de bonen schoon. Kook ze ca. 15 minuten in water met wat zout. Giet ze af en roer door de goulash. Breng de goulash op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Was de peterselie, hak hem fijn en strooi hem er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-bonengoulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven