Allergie informatie: Thaise Varkensreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks hamlappen van 150 gram
- 3 eetlepels hoisinsaus
- 3 eetlepels nam pla
- 2 theelepels 5-kruidenpoeder
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks ontpitte Spaanse peper, in ringetjes
- 2 eetlepels fijngesneden verse gember
- 1 kopje basilicumblad
- 4 stuks grote slablaadjes
- 1 snufje vetsin
- 200 gram cashewnoten
- 1 theelepel chilivlokken
- plantaardige olie
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Thaise varkensreepjes
- Allergieen informatie