Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met salsa van gegrilde ananas recept
Zalm met salsa van gegrilde ananas recept

Zalm met salsa van gegrilde ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst volgens aanwijzigingen op verpakking gaar koken. In kom kokosmelk, limoensap en vissaus mengen. Stoneleeks erdoor roeren. Ananasplakken of stukjes op ingevet rooster leggen en aan beide kanten 3 minuten roosteren. Ananasplakken iets laten afkoelen. Plakken in blokjes snijden en ananas door kokossaus roeren. Breng de salsa op smaak met extra vissaus of zout en peper. Zalmfilets met zout en peper bestrooien en in 2 a 3 minuten per kant net gaar roosteren. Cashewnoten door gare rijst roeren en over vier warme borden verdelen. Zalm ernaast leggen en salsa erover scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met salsa van gegrilde ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven