Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Varkensreepjes recept
Thaise Varkensreepjes recept

Thaise Varkensreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hamlapen op laag vuur 10 minuten laten trekken, afgieten, goed laten uitlekken en in repen van 1 cm dikte snijden. Knoflook, gember en peperringen 5 minuten fruiten. Vlees erbij doen en 5 minuten baken tot het vlees lichtbruin is. Sausje maken van hoisinsaus, vetsin, vissaus en 5-kruidenpoeder en bij het vlees doen. Onder voortdurend omscheppen 10 minuten zachtjes bakken totdat het vocht nagenoeg verdampt is. Cashewnoten met chilivlokken even aan bakken in een drupje olie en laten uitlekken op keukenpapier. Als laatste et basilicumblad erbij doen en even omscheppen. Vlees serveren op een blaadje sla en garneren met cashewnoten. De gebrukte kruiden zijn dezelfde als die van nuoc cham gung, maar in dit geval anders verwerkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thaise varkensreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven