Allergie informatie: Russische lams-shaslick
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram lamsvlees, zonder vet of bot in blokjes van 3 cm
- 4 kleine uien, in vieren gesneden
- marinade:
- 1 middelgrote ui, geraspt inclusief sap
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 theelepel zout
- kwart theelepel vers gemalen zwarte peper
- kwart theelepel oregano
Meer Recepten
- Hertenvlees shaslick
Met hertenbout, mager spek en oesterzwammen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Shaslick
Met hamlappen, paprika en ui uit Nederland
4 porties - 25 minuten
BBQ - harwoon - Lams shaslik
Met lamsvlees, olijfolie en paprikapoeder uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Gehakt shaslick
Met gehakt, ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - harwoon - Lams tikka aan een spies
Met lamsbout, biogarde en indiase kruidenpasta uit India
4 porties - 4 uur
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Russische lams-shaslick
- Allergieen informatie