Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lams tikka aan een spies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik voor de kruiden pasta tikka-kruidenpasta. Leg een zeef op een kom en leg er keukenpapier in. Schep er de biogarde op en laat ca. 20 minuten uitlekken. Hak de gember en knoflook fijn en snijd het vlees in blokjes. Schep de uitgelekte biogarde in een kom en roer de olie met de gember, knoflook en de kruidenpasta door. Schep er het vlees door. Laat het vlees ca. 3 uur (maar liefst een nacht) in de koelkast marineren. Steek het vlees op de spiesen en bestrijk de spiesen met olie en grill ze in ca. ca. 7 minuten op de barbeque regelmatig draaiend. Leg de spiesen op een schaal en verdeel er de uienringen en de koriander over. Garneer met limoen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lams tikka aan een spies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven