Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Russische lams-shaslick recept
Russische lams-shaslick recept

Russische lams-shaslick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de geraspte ui met sap in een flinke kom en voeg citroensap, olijfolie, knoflook, zout, peper en oregano toe en meng alles goed door elkaar. Voeg het vlees toe en schep alles heel goed door zodat alle smaken zich goed kunnen verdelen. Dek de schaal af en zet hem in de koelkast voor minstens 12 uur, maar liever nog een hele dag (24 uur). Roer af en toe even door. Als de marineertijd voorbij is, prik dan de stukjes vlees afgewisseld door een kwart ui op metalen spiezen. Je kunt ze bakken op de BBQ of onder een grill. Draai de spiezen regelmatig en smeer ze nog een paar keer in met de marinade. Serveer met een lekkere salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit russische lams-shaslick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven