Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenvlees shaslick recept
Hertenvlees shaslick recept

Hertenvlees shaslick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het hertenvlees dwars op de vezel in 2 centimeter grote dobbelstenen snijden. Snijd de oesterzwammen, het spek en de paprika in ongeveer even grote stukken. Pel de uien en snijd ze in vieren. Rijg alle ingrediŽnten afwisselend aan de rozemarijnspies. Kruiden met zout, peper en kerrie. Bak de spiesen kort in olijfolie krokant en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenvlees shaslick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven