Allergie informatie: Pindang Daging Masrani
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram rundvlees in stukjes
- 4 uien
- 4 teentjes knoflook
- 4 lomboks (spaanse pepers)
- 1 vingerlengte gemberwortel, fijn gehakt
- 20 gram laospoeder
- 2 stengels sereh (citroengras)
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel koenjit
- 400 milliliter water
- zout
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pindang daging masrani
- Allergieen informatie