Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus) recept
Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus) recept

Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Meng dit met de sjalotjes, knoflook, peper en zout.
Voeg het kruidenmengsel door het vlees en laat dit ca. een uur marineren.
Breng de santen aan de kook in de wok en voeg de laos, gekneusde serehstengel en de salam toe.
Roer dit even door, voeg dan het vlees toe en laat dit op een zacht vuurtje sudderen tot het vlees gaar is.
Lekker met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bundu daging (rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven