

Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Ingrediënten
- 500 gram runderlappen
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 3 deciliter santen
- 3 cm. laos
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
Bereidingswijze
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Meng dit met de sjalotjes, knoflook, peper en zout.
Voeg het kruidenmengsel door het vlees en laat dit ca. een uur marineren.
Breng de santen aan de kook in de wok en voeg de laos, gekneusde serehstengel en de salam toe.
Roer dit even door, voeg dan het vlees toe en laat dit op een zacht vuurtje sudderen tot het vlees gaar is.
Lekker met witte rijst.
Meer Recepten
- Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)4 porties
1 uur
jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)4 porties
4 uur
jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)4 porties
2 uur
jaccor
Allergenen Informatie
Voor dit bundu daging (rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bundu daging (rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)