Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bundu Daging (gestoofd rundvlees) recept
Bundu Daging (gestoofd rundvlees) recept

Bundu Daging (gestoofd rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook en de sjalotten fijn.
Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de knoflook, de sjalotten, de peper en het zout en laat het tenminste 60 minuten marineren.
Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de laos, de sereh en de salam toe.
Voeg vervolgens het vlees toe en laat het geheel zachtjes stoven totdat het vlees gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bundu daging (gestoofd rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven