Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindang Daging Masrani recept
Pindang Daging Masrani recept

Pindang Daging Masrani


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien fijn, pers de knoflook uit, snijd de lomboks fijn, breek de sereh in 3 stukken. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien, knoflook en overige kruiden goudgeel. Voeg het vlees toe. Temper de hittebron en voeg wat water en zout toe. Laat dit zo'n 2,5 uur stoven. Het gerecht moet vochtig blijven, af en toe nog wat water toevoegen. Dit is een pittig gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pindang daging masrani recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven