Allergie informatie: Lamsbout in bockbiermarinade
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsbout zonder bot
- 250 gram ontbijtspek
- 4 teentjes knoflook
- 2 witte uien
- 10 jeneverbessen
- 4 kruidnagels
- 33 centiliter bockbier
- 1 deciliter rode port
- 2 theelepel versgemalen peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Curry van lamsbout
Met lamsbout, gember en koksmelk uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)
Met lamsbout, kokosmelk en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor - Lamsbout met knoflook
Met lamsbout, knoflook en rozemarijn uit Nederland
8 porties - 2 uur en 15 minuten
BBQ - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout in bockbiermarinade
- Allergieen informatie