Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees) recept
Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees) recept

Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd het vlees in grote stukken en rooster de kokos in een koekenpan zonder olie.
Maal daarna de kokos fijn.
Snijd de sjalotten fijn.
Meng de asem met het water.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten.
Voeg dan de boem boe toe en fruit dit nog voor 3 minuten.
Dan het vlees, de djeruk purut, de kaneel, de kruidnagels, de kardemon, de nootmuskaat, de
sereh, het zout en de dunne kokosmelk toevoegen.
Het geheel 37.5 minuten zachtjes stoven.

Vervolgens de dikke kokosmelk en de aubergines toevoegen en het geheel nog 30 minuten stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven