Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry van lamsbout recept
Curry van lamsbout recept

Curry van lamsbout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur de ui en het lamsvlees in 4.5 minuten rondom lichtbruin.
Roer er de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm het geheel enkele minuten.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg de aardappelen toe.
Stoof het gerecht circa 15 minuten op een zacht vuur tot de aardappelen gaar zijn.
Voeg dan de courgette en spinazieblaadjes toe en verwarm het gerecht nog 4.5 minuten.
Op smaak brengen met zout, peper en koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit curry van lamsbout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven