Allergie informatie: Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- paneermeel
- 2 eetlepels melk
- 2 teentjes knoflook
- 5 eetlepels geraspte belegen kaas
- extra geraspte belegen kaas
- 1 ei
- 4 eetlepels basilicum
- extra basilicum
- zout
- 2 eetlepels olijfolie
- Voor de tomatensaus:
- 1 blik tomaten op sap
- 250 milliliter rode wijn
- 250 milliliter water
- 2 eetlepels tomatenpasta
- 1 theelepel rietsuiker
- zout
- 50 gram groene olijven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Mujdei ('moesdei'), knoflooksaus
Met knoflook, water en olie uit Roemenie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - casapapusilor - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus
- Allergieen informatie