Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus recept
Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus recept

Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom het gehakt met paneermeel, melk, kaas, ei, basilicum en zout en pers de knoflook er boven uit. Kneed het geheel goed door elkaar en draai er 24 balletjes van. Leg de balletjes afgedekt 30 minuten in de ijskast. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin en gaar. Laat de balletjes op keukenpapier uitlekken. Verhit de olijfolie voor de saus in een steelpan en voeg de tomaten met wijn, water, tomatenpasta, suiker, zout en olijven toe. Breng het geheel aan de kook en laat het al roerend 10 minuten pruttelen. Betrooi de saus al roerend vlak voor het serveren met de extra kaas en basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven