Allergie informatie: Zalm-roomkaas Tompouce
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje bladerdeeg
- 100 gram zalmsnippers
- 1 á 2 eieren
- grof zeezout
- vulling:
- 350 gram zachte roomkaas
- 150 gram monchou
- 100 gram gerookte zalmsnippers
- 1 eetlepel witte port
- 3 takjes peterselie
- bieslook
- dille (naar smaak)
- peper
- zout
- garnering:
- enkele zalmsnippers
- dille
- evt, visseëitjes (kaviaar)
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm-roomkaas tompouce
- Allergieen informatie