Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-roomkaas Tompouce recept
Zalm-roomkaas Tompouce recept

Zalm-roomkaas Tompouce


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi het bladerdeeg en snijd ze door zodat je rechthoekjes krijgt. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en bestrijk elk plakje met het ei. Bestrooi de helft met een klein beetje grof zeezout. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak het bladerdeeg ca. 12.5 minuten. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. De zachte roomkaas, monchou en port door elkaar roeren. Kruiden hakken (enkele blaadjes en toefjes kruiden achterhouden voor garnering). Kruiden door kaas roeren. Schep een beetje kaasmengsel apart en bewaar dat. Voeg de zalmsnippers anan de grotere hoeveelheid toe en roer deze door het mengsel. Op smaak brengen met zout en peper. Verdeel de creme over de ongezoute plakjes bladerdeeg Leg de gezouten plakjes bladerdeeg er boven op. garnering: Smeer met een theelepeltje een klein beetje van het bewaarde kaasmengsel over de bovenkant van de soesjes. Garneer het af met wat kruiden en enkele zalmsnippers of wat kaviaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm-roomkaas tompouce recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven