Zalm-roomkaas Tompouce

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Ontdooi het en snijd ze door zodat je rechthoekjes krijgt.
  2. Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Klop het ei los en bestrijk elk plakje met het ei.
  4. Bestrooi de helft met een klein beetje grof .
  5. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak het ca. 10-15 minuten.
  6. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
  7. De zachte , en door elkaar roeren.
  8. Kruiden hakken (enkele blaadjes en toefjes kruiden achterhouden voor garnering).
  9. Kruiden door kaas roeren.
  10. Schep een beetje kaasmengsel apart en bewaar dat.
  11. Voeg de anan de grotere hoeveelheid toe en roer deze door het mengsel.
  12. Op smaak brengen met en .
  13. Verdeel de creme over de ongezoute plakjes Leg de gezouten plakjes er boven op.
  14. garnering:
  15. Smeer met een theelepeltje een klein beetje van het bewaarde kaasmengsel over de bovenkant van de soesjes.
  16. Garneer het af met wat kruiden en enkele of wat .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomkaas en monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaviaar is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
729 kcal
36%2916 kcal
Vetten
51 g.
73%204 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm-roomkaas Tompouce