Allergie informatie: Tandoori jhinga (geroosterde steurgarnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo grote steurgarnalen (king prawns)
- sap van 2 citroenen
- 1,5 theelepel zout
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel anijszaad
- marinade:
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 theelepels fenegriekzaad
- zaad van 20 kardemompeulen
- 1,5 theelepel zwart uienzaad (kalonji)
- 4 laurierblaadjes
- 1 grote gehakte ui
- 3 gehakte teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en gehakt
- 3,5 deciliter yoghurt
- 1,5 theelepel kurkuma
- 100 gram gesmolten ghee
- enkele druppels rode voedselkleurstof
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Geroosterde aardappelpartjes
Met aardappelen, olijfolie en peterselie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - louca - Pittige paprikasaus
Met paprika, knoflook en tabasco uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk