Tandoori jhinga (geroosterde steurgarnalen)
- 1 kilo grote steurgarnalen (king prawns)
- sap van 2 citroenen
- 1,5 theelepel zout
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel anijszaad
- marinade:
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 theelepels fenegriekzaad
- zaad van 20 kardemompeulen
- 1,5 theelepel zwart uienzaad (kalonji)
- 4 laurierblaadjes
- 1 grote gehakte ui
- 3 gehakte teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en gehakt
- 3,5 deciliter yoghurt
- 1,5 theelepel kurkuma
- 100 gram gesmolten ghee
- enkele druppels rode voedselkleurstof
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.