Allergie informatie: Tali muchli (gestoofde vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo hele schol of tong, panklaar
- sap van 2 citroenen
- kokos masala:
- 1 verse kokosnoot
- 5 verse groene ontpitte chilipepers
- 2 gepelde teentjes knoflook
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 2 eetlepels vers gehakte korianderblaadjes
- 1 eetlepel heldere honing
- 2 theelepels gemalen komijn
- 2 theelepels gemalen fenegriek
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tali muchli (gestoofde vis)
- Allergieen informatie