Allergie informatie: Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- boter
- 150 gram cheddar, geraspt
- 4 theelepels grove mosterd
- 4 eetlepels crème fraiche
- 4 stukken kabeljauw à 175 gram
- zout en zwarte peper
- 3 tomaten in plakken gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten
- Allergieen informatie