Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept
Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept

Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor en vet 4 ovenschaaltjes in met boter
meng de cheddar, de mosterd en crème fraiche. Leg in elk schaaltje een stuk vis en breng deze op smaak met een beetje zout en zwarte peper. Bedek de kabeljauw met tomatenplakjes en schep vervolgens het kaasmengsel erover.
Bak de vis 25 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten en goudbruin geworden is en de vis stevig en door en door gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waar moet de oven op staan? Is 200 graden goed?
    Aimplay gaf dit recept op 19 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven