Allergie informatie: Ikan mangut bakar (Gestoofde bokking)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 gebakken bokkingen
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 6 groene lomboks
- 1 theelepel laos
- 20 gram santen
- 1 theelepel gula djawa
- 1 eetlepel olie
- 2 deciliter Water
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan mangut bakar (gestoofde bokking)
- Allergieen informatie