Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan mangut bakar (Gestoofde bokking) recept
Ikan mangut bakar (Gestoofde bokking) recept

Ikan mangut bakar (Gestoofde bokking)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook en snij deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Wrijf de uien, knoflook, laos en de gula djawa fijn in de vijzel.
Bak deze boemboe in de olie tot de uien geel zijn.
Breng het water aan de kook met een klein beetje zout, de santen, de lomboks en de daun salam.
Voeg de boemboe toe met het restje olie.
Laat in dit sausje de vis aan beide zijden 5 minuten stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan mangut bakar (gestoofde bokking) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven