Allergie informatie: Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kabeljauw
- 5 uien
- 2 eetlepels sambal
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels azijn
- eetlepel olie
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan bali (pittig gekruide kabeljauw)
- Allergieen informatie