Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw) recept
Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw) recept

Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kabeljauw wassen in zout water.
Uien schoonmaken en in grote stukken snijden. Uien fruiten in olie.
Sambal toevoegen.
Azijn, water, zout en ketjap toevoegen.
Vis laten stoven (minimaal 1 uur).
Gerecht bij voorkeur een dag eerder bereiden, dan trekt de smaak goed in de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan bali (pittig gekruide kabeljauw) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven