Allergie informatie: Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram ikan gurame (karper)
- 2 eetlepels limoensap
- 1 theelepel zout
- 1 deciliter ketjap manis
- Boemboe:
- 4 rode lomboks
- 2 rode rawits
- 3 teentjes knoflook
- 2 sjalotjes
- 0,5 theelepel peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963