Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus) recept
Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus) recept

Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks en rawits schoon en snij deze klein.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Pers de limoen uit.
Snij de vis in moten.
Marineer de vis met het limoensap en zout.
Laat de vis voor ongeveer 30 minuten in de koelkast afgedekt marineren.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe tot een pasta in de vijzel.
Voeg de peper en zout toe en schep dit goed door.
Meng de kruiden uit de vijzel met de ketjap manis en wrijf de vismoten hiermee volledig in.
Verpak de vis in aluminiumfolie, verhit de barbecue en laat de vis garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven