Allergie informatie: Ierse zalmkoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kruimige aardappelen
- 1 kleine ui
- boter
- 600 gram zalmfilet (zonder huid)
- zout
- peper
- 150 milliliter droge witte wijn
- 0,5 bosje dille
- 3 eieren
- 3-4 eetlepels bloem
- 150 grampaneermeel
- 6 eetlepels olie
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Ierse Kerrieschotel
Met rundergehakt, kerrie en ananas uit Ierland
4 porties - 55 minuten
Vlees - borneprosound - Ierse runderlende
Met rundvlees, paprika en ui uit Ierland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Ierse trifle
Met fruitcocktail, taartbodems en custard uit Nederland
12 porties - 4 uur en 25 minuten
Kerst - bettyvandijk - Steak Tartare
Met biefstuk, tabasco, kappertjes uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Zalmkoekjes
Met zalm, aardappels en paneermeel uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - marsoes
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ierse zalmkoekjes
- Allergieen informatie