Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ierse trifle recept
Ierse trifle recept

Ierse trifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verbrokkel de taartbodems en bedek met 1/3 de bodem van een diepe glazen schaal (bijvoorbeeld een saladeschaal). Druk goed aan en besprenkel met sherry. Giet het fruit af en verspreid 1/3 deel van het fruit over de taartbodem, maak weer en laag met de taartbodem. besprenkel met sherry en maak weer een laag met fruit. herhaal dit nog een keer. Maak een liter gelatine volgens aanwijzing op de verpakking en voeg de aardbeiensiroop toe. Laat dit mengsel voorzichtig langs de rand lopen en zorg ervoor dan de gelatine zich verspreidt. Voeg de vla of custard toe (als het gelatinemengsel stijf is) en laat het geheel 4 uur opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

lekker met een toef slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit ierse trifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven