Allergie informatie: Dorade met tomaten-basilicumsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram doradefilet
- 10 gram verse basilicumblaadjes
- 12 eetlepel citroen of olijfolie
- voor de saus:
- 2 deciliter visbouillon
- 2 deciliter room
- 4 pomodori tomaten
- 5 gram verse basilicumblaadjes
- peper en zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Dorade met tomaten-basilicumsaus
- Allergieen informatie