Allergie informatie: Cumi Asem Garem (gefrituurde inktvisjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 16 inktvissen met tentakels
- 8 tamarindepeulen
- 4 teentjes knoflook
- 0.5 theelepel zout
- 0.5 theelepel peper
- 5 deciliter olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Domba Bakar (Geroosterde lamskoteletjes)
Met lamskoteletten, knoflook en asem uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Cumi asem garem (gefrituurde inktvisjes)
- Allergieen informatie