Allergie informatie: Toemis taugeh-ajam-peteh
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gekiemde mungboontjes
- 300 gram kipfilet, in plakjes
- 15 stuks petehbonen, in reepjes
- 0,5 ui, in dunne ringen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 stuks groene peper, in ringetjes
- 20 gram geschaafde santen van het blok
- 150 milliliter water
- 0,5 theelepel koenjit
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Toemis taugeh-ajam-peteh
- Allergieen informatie