Allergie informatie: Rendang a la Marcel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg magere runderlappen
- 2 sereh stengels
- 3 knollen laos
- 4 blaadjes salamblad (verse laurier)
- 10-15 rode lomboks (zaadjes verwijderen)
- 2 stuks steranijs
- 5 teentjes knoflook
- 2 grote uien
- 1 tot 1,5 groot blik kokosmelk
- 4 kleine maggiblokjes
- 1 grote lepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Rendang a la marcel
- Allergieen informatie