Allergie informatie: Originele Hongaarse kesselgulyas
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rundvlees (schouderstoofvlees of bovenbil)
- 3 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram reuzel
- 2 flink eetlepels paprikapoeder
- 0,5 liter runderbouillon
- 0,5 liter jonge rode wijn
- 4 grote groene paprika's
- 3 tomaten
- 300 gram aardappelen
- zout
- peper uit de molen
- wat rozenpaprika
- 1/8 liter zure room
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Originele Italiaanse pastasaus
Met tomaten, ui en wortels uit Italie
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - bastard - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Originele hongaarse kesselgulyas
- Allergieen informatie