Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Originele Hongaarse kesselgulyas

  • 750 gram rundvlees (schouderstoofvlees of bovenbil)
  • 3 grote uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram reuzel
  • 2 flink eetlepels paprikapoeder
  • 0,5 liter runderbouillon
  • 0,5 liter jonge rode wijn
  • 4 grote groene paprika's
  • 3 tomaten
  • 300 gram aardappelen
  • zout
  • peper uit de molen
  • wat rozenpaprika
  • 1/8 liter zure room


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven