Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Originele Hongaarse kesselgulyas recept
Originele Hongaarse kesselgulyas recept

Originele Hongaarse kesselgulyas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in blokjes snijden van 3 a 4 cm dik. De uien schillen en in halve ringen snijden. De knoflook pellen en fijnsnijden. De reuzel in een ruime pan smelten. Uien en knoflook hierin glazig fruiten. Naar de zijkant van de pan schuiven. De vleesblokjes in de pan doen en aanbraden. Het paprikapoeder erover strooien. Al roerend laten smoren, tot al het poeder met het vet is doordrenkt. Dan de bouillion en twee derde van de wijn toevoegen. De pan met deksel 1,5 uur op zacht vuur laten smoren. Intussen de paprika's schoonmaken en doormidden snijden. De tomaten pellen en van pitjes ontdoen. Ze grof snijden. De aardappel schillen, in blokjes snijden en in water met wat zout precies gaar koken. Paprika en tomaat bij het vlees in de pan doen. Nog een half uurtje laten stoven. Met zout, peper en rosenpaprika op smaak brengen. De aardappel afgieten en door de gulyas roeren. De rest van de rode wijn erbij gieten. De pan van het vuur halen en er de zure room door roeren. Serveren in diepe borden. Echt stevig boerenbrood erbij geven. De Hongaren eten csipetke door hun gulyas. Kneed een deegje van 200 gram bloem met een ei en wat zout. Maak hier kleine vlokjes van en laat die een minuut met de gulyas meekoken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit originele hongaarse kesselgulyas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Originele Hongaarse kesselgulyas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik ben al weken bezig rozenpaprika te kopen maar bij ons in de buurt verkoopt niemand dit, waar wel?
  Yvonne gaf dit recept op 29 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven