Allergie informatie: Soto ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip
- 500 gram rijst
- 400 gram dunne rijstmie
- 250 gram tauge
- 2 grote gekookte aardappelen
- 4 eieren
- gesnipperde selderij (voor garnering)
- 3 uien, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook
- 3 theelepels laospoeder
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels zout
- 3 salamblaadjes
- 2 theelepels serehpoeder
- 2 eetlepels ketoembar
Meer Recepten
 Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes) Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
 Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
 4 porties - 2 uur
 Bijgerechten - jaccor
 Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten) Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
 Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
 4 porties - 50 minuten
 Gevogelte - jaccor
 Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip) Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
 Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
 4 porties - 1 uur en 55 minuten
 Gevogelte - jaccor
 Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie) Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
 Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
 4 porties - 55 minuten
 Gevogelte - jaccor
 Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen) Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
 Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
 4 porties - 1 uur
 Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Soto ajam
- Allergieen informatie





