Allergie informatie: Soto ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip
- 500 gram rijst
- 400 gram dunne rijstmie
- 250 gram tauge
- 2 grote gekookte aardappelen
- 4 eieren
- gesnipperde selderij (voor garnering)
- 3 uien, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook
- 3 theelepels laospoeder
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels zout
- 3 salamblaadjes
- 2 theelepels serehpoeder
- 2 eetlepels ketoembar
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Soto ajam
- Allergieen informatie