Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto ajam recept
Soto ajam recept

Soto ajam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. Breng de kip aan de kook in ruim 2 liter water met zout, salamblaadjes en de sereh. Voeg er minuutje of 10 later de uien, knoflook, laos,ketoembar en koenjit erbij. Laat dit geheel nog een half uur doorkoken. Haal de kip eruit en snijd het vlees van de botjes af in grove stukken. Doe dit weer terug in de pan. Snijd ondertussen de aardappels in schijfjes of blokjes en snijd de eieren in partjes. Maak de rijstmie volgens gebruiksaanwijzing. Neem een bord, schep daar rijst op. Dan eroverheen wat rijstmie. Garneer met aardappel, eipartjes en de tauge en schep daaroverheen de kipbouillon. Maak af met wat snippers selderij en selamat makan!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soto ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven