Allergie informatie: Nasi Goreng chinees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookte rijst
- 200 gram gesneden uien
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 100 gram tauge
- 100 gram fijngesneden witte kool
- 1 eetlepel selderij
- 250 gram fijngesneden varkensvlees, kip, garnalen of krab (gemengd)
- 100 gram ham
- 4 eieren
- 4 eetlepels reuzel
- 1/2 theelepel vetsin
- 1 eetlepel bieslook
Meer Recepten
- Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Nasi Uduk Jakarta
Met rijst, santen en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Nasi goreng chinees
- Allergieen informatie