Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng chinees recept
Nasi Goreng chinees recept

Nasi Goreng chinees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de uien, knoflook en vlees in de reuzel. Tauge en kool even meebakken (circa 2 minuten). De rijst toevoegen en meebakken. 2 eieren klutsen met wat zout, door de warme massa roeren en laten stollen. Van de overige eieren een omelet bakken, daarna oprollen en in fijne reepjes snijden. Nasi afmaken met ketjap en vetsin. Garneren met reepjes omelet, fijngesneden ham, bieslook en selderie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng chinees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven