Allergie informatie: Indische boontjes met varkensvlees en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram varkens(ham)lappen, in reepjes gesneden
- zout
- zwarte peper
- 2 eetlepel bloem
- 25 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 geperste teen knoflook
- 400 gram sperzieboontjes, in stukjes
- 1 blik ontvelde tomaten, in stukjes
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- bouillon van 1 bouillonblokje
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 theelepel sambal oelek/brandal
- wat ketjap naar smaak
- erbij:
- seroendeng
- kroepoek
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Indische boontjes met varkensvlees en tomaten
- Allergieen informatie