Allergie informatie: Hete kip met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rijst
- ± 300 gram kipfilet
- 4 kippenpoten
- 8 kippenvleugeltjes
- een flinke scheut olijfolie
- marinade:
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 1 gemberbolletje
- 1 eetlepel gebakken sambal (minder of meer mag ook, het is maar net hoe pittig je het wilt hebben)
- 1 scheutje azijn
- 0,5 liter ketjap manis
- 2 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Hete kip met rijst
- Allergieen informatie