Allergie informatie: Poolse zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram aardappelen
- zout
- 2 uien, middelgroot
- 2 tomaten
- 1 dubbele kipfilet
- 1 rotterdammertje (=worstje)
- 200 gram gerookte spek
- peper
- 500 gram zuurkool (uit het vat)
- 1 theelepel peperkorrels
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepel tomatenketchup
- 2 knoflookteentjes
- 1 klein blikje ananas
- 0,5 deciliter wodka
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Poolse zuurkool
- Allergieen informatie