Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool uit de slow cooker recept
Zuurkool uit de slow cooker recept

Zuurkool uit de slow cooker


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Laat de ui in een grote braadpan glazig worden in de kokosolie of roomboter. Proef de goed uitgeknepen zuurkool. Als die te zuur is licht afspoelen met water en weer uitknijpen. Doe de zuurkool in de slow cooker en roer los met een vork. Roer de ui en het vet er goed door. Jeneverbessen, peperkorrels en laurier toevoegen, het water erbij schenken. Leg het zuurkoolspek er alvast op. Wanneer je speklapjes gebruikt, kruid ze even en bak ze even aan in de koekenpan doe direct op de zuurkool en giet het vet er bij.
Laat het geheel 6 uur stoven op stand low.
Wanneer je rookworst gebruikt deze pas 20 minuten voor het opdienen in de pan op de de zuurkool leggen. Neem het vlees uit de pan en snijdt alles in plakken. Dien de zuurkool in een grote voorverwarmde schaal op, met het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool uit de slow cooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven