Allergie informatie: Tomaten en geitenkaas taartje
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 80 gram koude roomboter
- 160 gram bloem
- 2 eetlepels koud water
- snufje zout
- voor de vulling:
- 150 milliliter slagroom
- 1 ei
- 2 eigeel
- snufje zout
- peper
- 150 gram geitenkaas
- 4 tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel balsamico
- 25 gram rucola
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Tomaten en geitenkaas taartje
- Allergieen informatie