Allergie informatie: Reboeng Masak Lemak
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bamboescheuten, uit blik
- 3,5 deciliter dikke santen
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 6 stuks fijngesneden sjalotten
- 2 stuks fijngesneden pepers
- 250 gram gekookte tijgergarnalen
- 1 theelepel sereh
- 1 stuks daon djeroekpoeroet
- 4 stuks hardgekookte eieren
- 3 stuks fijngemaakte kemirienoten
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel laos
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Masak Habang (rode saus)
Met rode lomboks, sjalotten en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Masak hijau (Groene saus)
Met groene tomaten, serehstengel en laos uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten)
Met hamlapjes, kerimienoten en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels)
Met kip, kokosmelk en ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Reboeng masak lemak
- Allergieen informatie