Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten) recept
Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten) recept

Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de hamlapjes in stukken.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maal de kemirienoten in de vijzel.
Voeg de sereh, koenjit, ui, knoflook en sap van de djeroek nipis het tot een mooie pasta.
Fruit de kruiden in de kokosolie.
Voeg de stukken vlees en lombokringetjes toe en bak het geheel op een laag vuur gaar.
Kook het vlees zacht en zorg dat het gerecht niet te droog word voeg eventueel wat water toe .

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven